SPEKTRUM

SPEKTRUM (espectre) és la paraula llatina que significa “imatge” o “aparició”. Isaac Newton la va introduir a l’òptica, referint-se a la gamma de colors observats quan la llum blanca es dispersa a través d'un prisma. Més tard, fou utilitzada per a designar una “imatge òptica fantasmal” pel pensador i literat alemany, Johann Wolfgang von Goethe.

 

Es diu espectre visible a la regió de l' espectre electromagnètic que l' ull humà és capaç de percebre. A la radiació electromagnètica en aquest rang de longituds d'ona se l'anomena llum.

 

Els arcs de Sant Martí són un exemple de refracció de l'espectre visible, on el color més visible és el groc.

 

SINOPSI

SPEKTRUM del Mag Albert, és un espectacle teatral de màgia musical i visual, on els espectres dels feixos de llum, de les ones musicals i de la llum ultraviolada, ressalten i multipliquen els grans i sorprenents efectes màgics que ens presenta. Oferint-nos unes imatges escèniques úniques i súper visuals que realment sorprenen i interpel·len directament a la capacitat de resposta dels nostres ulls i el seu espectre visible i per tant, al nostre espectre més emocional.

 

Deixeu-vos portar, sorpreneu-vos i emocioneu-vos amb aquest espectacle d'il·lusionisme que us submergirà de ple en l'espectre i la màgia de la llum.

   

FITXA TÈCNICA

- Durada aproximada 60 minuts

- Espectacle de màgia 100% musical i visual

- Equips de sonorització i d'il·luminació escènica propis de la companyia

- Escenari mínim requerit de 10 metres de boca per 6 metres de profunditat

- Presentació en sala o teatre, exclusivament

- Nombre de persones que formen part de l'espectacle, entre artistes i tècnics: 4-5 pax


L'espectacle SPEKTRUM forma part del catàleg de propostes culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que en col·laboració amb les quatre Diputacions de Catalunya, coordinen els seus esforços per donar suport conjunt a les programacions estables dels municipis catalans en l'àmbit de les arts escèniques i musicals de caire professional.

 

La contractació de SPEKTRUM per part d'un municipi català a través del PROGRAMA.CAT comptarà, per tant, amb el corresponent finançament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de la demarcació territorial a la qual pertanyi el municipi contractant.


L'espectacle SPEKTRUM forma part del catàleg d'espectacles familiars de la Diputació de Tarragona per a les programacions culturals dels Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

 

La contractació de SPEKTRUM per part d'un Ajuntament o Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de la demarcació de Tarragona a través de l'e-Catàleg  comptarà per tant amb el corresponent finançament de la Diputació de Tarragona.COMPARTIR