S P E K TR U M

ESTRENA 2021

 

Spektrum (espectre) és la paraula llatina que significa “imatge” o “aparició”.

Isaac Newton la va introduir a l’òptica, referint-se a la gamma de colors observats quan la llum blanca es dispersa a través d'un prisma. Els arcs de Sant Martí són un exemple de refracció de l'espectre visible, on el color més visible és el groc. Més tard, fou utilitzada per a designar una “imatge òptica fantasmal” pel pensador i literat alemany, Johann Wolfgang von Goethe.

 

Es diu espectre visible a la regió de l'espectre electromagnètic que l'ull humà és capaç de percebre. A la radiació electromagnètica en aquest rang de longituds d'ona se l'anomena llum.

 

 

S P E K TR U M

Espectacle teatral de màgia musical i visual de gran format, on els espectres dels feixos de llum, de les ones musicals i de la llum ultraviolada (UV-A) ressalten i multipliquen els espectaculars efectes màgics i òptics que presenta el jove il·lusionista  M A G   A L B E R T.

 

Et sorprendràs amb unes imatges escèniques realment súper visuals, que interpel·laran directament la capacitat de resposta dels teus ulls i de la teva ment i que activaran el teu espectre més emocional.

 

Gaudeix i emociona't amb aquest gran espectacle d'il·lusionisme, de ritme trepidant, que et submergirà de ple en la màgia de la llum.

 

 

FITXA TÈCNICA

Repartiment:      Albert Picollà          M A G   A L B E R T

                                    Jordi Nadal               Ajudant escena

            Tècnics:      Raúl Martín             

                                    Deni Gómez 

                                    Marc Inglès

            Gènere:      Màgia musical        100 % visual

            Durada:      55-60 minuts           Aprox.

                 Espai:      Teatre - Sala             Escenari 10 x 6 m

               Públic:      Tots els públics       Edat +3 anys

 


L'espectacle SPEKTRUM forma part del catàleg d'espectacles familiars de la Diputació de Tarragona per a les programacions culturals dels Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

 

La contractació de SPEKTRUM per part d'un Ajuntament o Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de la demarcació de Tarragona a través de l'e-Catàleg  comptarà per tant amb el corresponent finançament de la Diputació de Tarragona.


L'espectacle SPEKTRUM forma part del catàleg de propostes culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que en col·laboració amb les quatre Diputacions de Catalunya, coordinen els seus esforços per donar suport conjunt a les programacions estables dels municipis catalans en l'àmbit de les arts escèniques i musicals de caire professional.

 

La contractació de SPEKTRUM per part d'un municipi català a través del PROGRAMA.CAT comptarà, per tant, amb el corresponent finançament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de la demarcació territorial a la qual pertanyi el municipi contractant.Mag Albert compta amb el finançament de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus

M  A  G    A  L  B  E  R  T

COMPARTIR