LES TOVALLOLETES NO DESAPAREIXEN PER ART DE MÀGIA

“Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia”, del Mag Albert, és una iniciativa pedagògica de l’empresa SOREA que té com objectiu que els infants prenguin consciència del dany que provoca llençar les tovalloletes humides al vàter.

 

Els nens i les nenes aprenen de forma didàctica i alhora divertida com d’important és llençar les tovalloletes a la paperera i adquireixen bons hàbits de respecte vers el medi ambient, mitjançant la projecció d'un vídeo didàctic i gaudint de l'espectacle d’il·lusionisme del Mag Albert, tot això organitzat i patrocinat per SOREA.

  

Un espectacle d’il·lusionisme, estrenat el 28 de novembre de 2018 al Teatre Ateneu de Tàrrega (Lleida),  que vol conscienciar als infants a fer un ús responsable del cicle de l’aigua i a respectar el medi ambient, en concret, s’alerta als nens i a les nenes sobre els perjudicis que ocasiona llençar les tovalloletes humides a la tassa del vàter. S'ensenya, a través de la màgia, a fer un ús respectuós i responsable de les instal·lacions del cicle de l’aigua i, en concret, del dany que provoca a la xarxa de sanejament i al medi ambient llençar al vàter les tovalloletes humides.


Tot i que moltes tovalloletes són biodegradables i alguns fabricants indiquen que es poden llençar pel vàter, no s’ha de fer perquè arriben intactes a les depuradores. Les tovalloletes humides, fetes de fibres molt resistents, no es desfan amb l’aigua i provoquen embussos a les canonades, malmeten les depuradores i contaminen el medi ambient.
COMPARTIR