LES TOVALLOLETES NO DESAPAREIXEN PER ART DE MÀGIA

“Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia”, del Mag Albert, és una iniciativa pedagògica de l’empresa SOREA que té com objectiu que els infants prenguin consciència del dany que provoca llençar les tovalloletes humides al vàter.

 

Els nens i les nenes aprenen de forma didàctica i alhora divertida com d’important és llençar les tovalloletes a la paperera i adquireixen bons hàbits de respecte vers el medi ambient, mitjançant la projecció d'un vídeo didàctic i gaudint de l'espectacle d’il·lusionisme del Mag Albert, tot això organitzat i patrocinat per SOREA.

  

Espectacle estrenat el 28 de novembre de 2018 al Teatre Ateneu de Tàrrega (Lleida),  que ensenya a través de la màgia a fer un ús respectuós i responsable de les instal·lacions del cicle de l’aigua i, en concret, del dany que provoca a la xarxa de sanejament i al medi ambient llençar al vàter les tovalloletes humides.

 

FITXA TÈCNICA

- Durada aproximada 45-50 minuts

- Espectacle de màgia 100% musical i visual

- Equips de sonorització i d'il·luminació escènica propis de la companyia

- Escenari mínim requerit de 7 metres de boca per 5 metres de profunditat

Presentació en sala o teatre, exclusivament

- Nombre de persones que formen part de l'espectacle, entre artistes i tècnics: 3-4 pax


Tot i que moltes tovalloletes són biodegradables i alguns fabricants indiquen que es poden llençar pel vàter, no s’ha de fer perquè arriben intactes a les depuradores. Les tovalloletes humides, fetes de fibres molt resistents, no es desfan amb l’aigua i provoquen embussos a les canonades, malmeten les depuradores i contaminen el medi ambient.
Mag Albert compta amb el finançament de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus

M  A  G    A  L  B  E  R  T

COMPARTIR