ALBERT ILLUSIONIST

És la darrera producció artística del Mag Albert d'un espectacle de màgia musical i visual amb grans il·lusions, apte per a tots els públics i que es desenvolupa en un sol acte.

 

Estrenat el 6 d'octubre de 2018 com a Espectacle Estrella de Montgai Màgic 2018 - X Fira de Màgia al Carrer de Montgai (Lleida).

 

El mag farà aparèixer per sorpresa al seu ajudant, amb qui jugarà i de vegades també enredarà, fins que de manera sorprenent s'intercanviaran els papers.

 

Grans efectes d'il·lusionisme, una magnífica banda sonora, uns cuidats efectes especials i la extraordinària il·luminació escènica us deixaran bocabadats.

 

Espectacle de màgia 100 % musical i visual

Durada aproximada 60 minuts


L'espectacle ALBERT ILLUSIONIST forma part del catàleg de propostes culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que en col·laboració amb les quatre Diputacions de Catalunya, coordinen els seus esforços per donar suport conjunt a les programacions estables dels municipis catalans en l'àmbit de les arts escèniques i musicals de caire professional.

 

La contractació d'ALBERT ILLUSIONIST per part d'un municipi català a través del PROGRAMA.CAT comptarà, per tant, amb el corresponent finançament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de la demarcació territorial a la qual pertanyi el municipi contractant.


L'espectacle ALBERT ILLUSIONIST forma part del catàleg d'espectacles familiars de la Diputació de Tarragona per a les programacions culturals dels Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

 

La contractació d'ALBERT ILLUSIONIST per part d'un Ajuntament o Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de la demarcació de Tarragona a través de l'e-Catàleg  comptarà per tant amb el corresponent finançament de la Diputació de Tarragona.
COMPARTIR