CIBERNÈTIC

Espectacle teatral per a tots els públics que fusiona la dansa, la música i la màgia.

 

Una història que ens endinsa al ciberespai i que reflexiona sobre l'ús i l'abús de les noves tecnologies entre els nostres joves.

 

Presentada conjuntament per la prestigiosa companyia de dansa professional Souldance i el Mag Albert, sota la direcció artística de Mònica Rincón Martínez.

 

SINOPSI

El Marc, un jove addicte a les noves tecnologies es passa tot el dia tancat a la seva habitació sense cap tipus de contacte ni relació externa amb els seus familiars i amics.

 

Un dia, a causa d’un virus molt especial se li espatllaran tots els aparells tecnològics i quedarà atrapat dins del ciberespai. Allà coneixerà als quatre membres que conformen el súper virus “CI-BER-NÈ-TIC”, uns éssers molt entremaliats als quals els encanta jugar i ballar.

 

El Marc haurà de trobar la manera de vèncer el súper virus trapella "CI-BER-NÈ-TIC" i alhora aprendrà una lliçó molt important pel seu futur.

 

Espectacle teatral en idioma català

Durada aproximada 60 minuts


L'espectacle CIBERNÈTIC forma part del catàleg d'espectacles familiars de la Diputació de Tarragona per a les programacions culturals dels Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

 

La contractació de CIBERNÈTIC per part d'un Ajuntament o Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de la demarcació de Tarragona a través de l'e-Catàleg  comptarà per tant amb el corresponent finançament de la Diputació de Tarragona.

Mag Albert compta amb el finançament de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus

M  A  G    A  L  B  E  R  T

COMPARTIR