BOIG NADAL

Espectacle teatral per a tots els públics, presentat conjuntament per la prestigiosa companyia de dansa professional Souldance i el Mag Albert, sota la direcció artística de Mònica Rincón Martínez.


L'obra fusiona les arts escèniques del teatre, la dansa i l'il·lusionisme a través d'una simpàtica i fascinant història que difon valors tan importants com són l’amor, la família i l’amistat, transportant als espectadors a reviure la il·lusió i la màgia del Nadal d'una forma molt dinàmica, simpàtica i divertida.

 

SINOPSI

La Sara, que no acostuma a portar-se gaire bé amb els seus pares, és castigada a pujar a les golfes de casa seva a buscar els elements decoratius del Nadal.

Allí es trobarà amb una gran sorpresa: en Pere Noel, fill del Pare Noel, que també està castigat per què utilitza la màgia per a fer-se el xulo, al Pere el vigilen per encàrrec del Pare Noel, 3Follets: el Bocamoll, l’Empipat i el Babau.

 

La perseverança enamoradissa de la Sara, amb l’ajut i complicitat dels 3 Follets, farà que en Pere finalment s'adoni que la màgia també es pot fer servir per a fer bones accions.

 

Espectacle teatral en idioma català

Durada aproximada 60 minuts


L'espectacle BOIG NADAL forma part del catàleg de propostes culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que en col·laboració amb les quatre Diputacions de Catalunya, coordinen els seus esforços per donar suport conjunt a les programacions estables dels municipis catalans en l'àmbit de les arts escèniques i musicals de caire professional.

 

La contractació de BOIG NADAL per part d'un municipi català a través del PROGRAMA.CAT comptarà, per tant, amb el corresponent finançament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de la demarcació territorial a la qual pertanyi el municipi contractant.


L'espectacle BOIG NADAL forma part del catàleg d'espectacles familiars de la Diputació de Tarragona per a les programacions culturals dels Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

 

La contractació de BOIG NADAL per part d'un Ajuntament o Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de la demarcació de Tarragona a través de l'e-Catàleg  comptarà per tant amb el corresponent finançament de la Diputació de Tarragona.

Mag Albert compta amb el finançament de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus

M  A  G    A  L  B  E  R  T

COMPARTIR