A L B E R T   I L L U S I O N I S T

ESTRENA 2018

 

Espectacle de màgia musical i visual amb grans il·lusions, apte per a tots els públics i que es desenvolupa en un sol acte.

 

Estrenat el 6 d'octubre de 2018 com a Espectacle Estrella de Montgai Màgic 2018 - X Fira de Màgia al Carrer de Montgai (Lleida)

 

Grans efectes d'il·lusionisme, una magnífica banda sonora, uns cuidats efectes especials i la extraordinària il·luminació escènica us deixaran bocabadats.

 

 

SINOPSI

El M A G   A L B E R T farà aparèixer per sorpresa al seu ajudant, amb qui jugarà i també enredarà, fins que de manera sorprenent s'intercanviaran els papers... per acabar amb un final inesperat i espectacular.

 

 

FITXA TÈCNICA

Repartiment:      Albert Picollà          M A G   A L B E R T

                                    Jordi Nadal               Ajudant escena

            Tècnics:      Raúl Martín             

                                    Deni Gómez 

                                    Marc Inglès

            Gènere:      Màgia musical        100 % visual

            Durada:      55-60 minuts           Aprox.

                 Espai:      Teatre - Sala             Escenari 10 x 6 m

               Públic:      Tots els públics       Edat +3 anys


L'espectacle ALBERT ILLUSIONIST forma part del catàleg d'espectacles familiars de la Diputació de Tarragona per a les programacions culturals dels Ajuntaments del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

 

La contractació d'ALBERT ILLUSIONIST per part d'un Ajuntament o Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de la demarcació de Tarragona a través de l'e-Catàleg  comptarà per tant amb el corresponent finançament de la Diputació de Tarragona.


L'espectacle ALBERT ILLUSIONIST forma part del catàleg de propostes culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que en col·laboració amb les quatre Diputacions de Catalunya, coordinen els seus esforços per donar suport conjunt a les programacions estables dels municipis catalans en l'àmbit de les arts escèniques i musicals de caire professional.

 

La contractació d'ALBERT ILLUSIONIST per part d'un municipi català a través del PROGRAMA.CAT comptarà, per tant, amb el corresponent finançament del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de la demarcació territorial a la qual pertanyi el municipi contractant.Mag Albert compta amb el finançament de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus

M  A  G    A  L  B  E  R  T

COMPARTIR