Experimentant amb el teatre i la dansa

L'any 2016 dono inici a la meva col·laboració professional amb Souldance Produccions, la prestigiosa companyia de dansa professional i productora d'espectacles, amb seu a Reus (Tarragona) fundada i dirigida per Mónica Ricón Martínez, ballarina, coreògrafa, actriu i professora de dansa jazz i teatre.

 

Això, actualment, em permet conèixer i experimentar en els camps de la dansa i del teatre, ampliant i enriquint alhora la meva formació artística amb l'adquisició de noves habilitats per a la interpretació escènica. 

Souldance & Mag Albert

Fruit de la col·laboració amb Souldance Produccionsel gener de 2017 estrenàvem l'espectacle, apte per a tots els públics, "BOIG NADAL", havent-lo gaudit ja més de 5.000 espectadors d'arreu de Catalunya.

 

Es tracta d'una obra teatral en català, amb guió original d'Albert Casanovas Llort, director d'ACL CINE, que fusiona les arts escèniques del teatre, la dansa i l'il·lusionisme.

 

Aquesta fructífera aliança continua vigent i el desembre de 2018, al Bravium Teatre de Reus, estrenem un nou espectacle teatral de producció compartida "CIBERNÈTIC" on la dansa, la música, la màgia i el teatre en són novament els seus protagonistes.


Mag Albert compta amb el finançament de la Diputació de Tarragona i de l'Ajuntament de Reus

M  A  G    A  L  B  E  R  T

COMPARTIR